electrician 4

Cégtörténet

A cég alapítását megelőzően a tulajdonos 1992-ben egyéni vállalkozóként kezdte pályafutását. Okleveles villanyszerelő mesterként kezdetben kettő munkatárssal teremtette meg az alapokat. Később az ügyfélkör dinamikus növekedésével szükségessé vált, hogy más vállalkozási formában, több szakemberrel álljon a megrendelőink rendelkezésére.

A Villanyász  Kft-t 2001-ben alapítottuk családi vállalkozásként. A működési kiindulópont kezdetben az alapító magánháza volt ahol irodát, műhelyt és garázst létesített.

Az évek során a folyamatos képzéssel biztosítottuk, hogy a változó és megújuló szakmai kihívásoknak minél jobban megfeleljünk. Mára kiváló jármű és gépparkkal valamint jól képzett, folyamatosan bővített szakmai gárdával dolgozunk.

A cég életének jelentős mérföldköve a 2013-ban vásárolt és teljesen átépített telephely melyet 2014-ben több mint kétszeresére növeltünk. Így jelenleg 1200m2 – en végezzük az előkészítési, raktározási tevékenységet valamint az adminisztrációt és üzletvitelt.

Szakembereink képzett, nagyszerű technikusok és villanyszerelők, akik tudásukkal és munkájukkal minden nap elősegítik vállalkozásunk fejlődését. 2013-ban cégünk kibővült Trnovszki Ádám belépésével. Az örökösi szemlélet és a tanult vállalkozáskultúra biztosítja, hogy a szilárd alapokra épült vállalkozás töretlenül alkalmazkodjon a folyamatos változásokhoz, technológiai és gazdasági kihívásokhoz.

A céget így már az alapító és az idősebb kollégák tapasztalata, valamint a fiatal munkatársak közös lendülete viszi előre.

Cégünk tagja az EMOSZ-nak a Pest megyei Kereskedelmi és Iparkamarának és 2003-ban megszerezte az ISO 9001 minősítést.

 

Köszönjük, hogy megtekintette honlapunkat és reméljük Önt is hamarosan üdvözölhetjük elégedett ügyfeleink között!